Boka på telefon 0171-42 50 00

Etablerat 1967

I många år har Småfrakt varit den naturliga fraktpartnern när det gäller bud- och distribution i Mälardalen. Ordning och reda, punktlighet och "det där lilla extra" är viktiga ledord i vår verksamhet.


 
Verksamheten startade av Sven Hagman (bilden) redan 1967, alltså långt innan begreppet "budbil" var myntat. Trafiken skedde inledningsvis som turbil åt dåvarande Bahco Ventilation i Enköping men med åren växte antalet kunder och så även åkeriet.
 
Våra kunder är från alla branscher och anlitar oss dagligen, veckovis eller månadsvis. Vissa har stående fasta uppdrag varje dag, andra bokar efter behov med kort varsel och krav på både snabb och pricksäker hantering.
 

Nya och fräscha fordon

Alla våra drygt 15 fordon är av nyare årsmodell och spänner från personbil upp till tung lastbil med plats för 18 lastpallar. Att vi kör med nya bilar borgar för hög kvalitét, få driftstopp och liten miljöpåverkan!
 

Sveriges Närmaste

Enköping kallas som bekant för "Sveriges Närmaste Stad". Uttrycket myntades 1965 av Bertil Danielsson, reklamchef på dåvarande Bahco Verktyg, med anledning av att staden har så många städer inom så litet avstånd - närmare bestämt 38 städer inom bara 12 mils radie, flera av dem bland de största städerna i Sverige!
 
Faktum är att 1/3 av Sveriges totala befolkning bor inom denna 12-milaradie, som också innehåller bl a 4 st internationella flygplatser (Arlanda, Bromma, Västerås och Skavsta) och 5 st IKEA-varuhus
 

Modernt IT-system

På kontoret har vi stöd av ett av marknadens bästa trafikledningsprogram, där ordern om så önskas kan behandlas helt och hållet elektroniskt, från bokning till faktura.
806