Boka på telefon 0171-42 50 00

Paket & pall inom Mälardalen från 195 kr!

Skicka paket & pall med oss inom Mälardalen inklusive Stockholm! Vi har egna bilar på alla orter varje dag och sköter hela distributionen utan externa partners vilket borgar för högsta kvalité. Vi tar ansvar hela vägen!
"Transporter som fungerar"

Hela området där vi har daglig trafik ser du på kartan nedan. Vi utgår från Enköping - Sveriges Närmaste Stad - där man inom en 12-milaradie hittar 1/3 av Sveriges befolkning, fyra internationella flygplatser och fem IKEA-varuhus!

Vi trafikerar med både små och stora bilar vilket gör att du kan skicka upp till 18 pall/8 ton.

Vi har enkla och generösa bokningsvillkor och levererar inom en arbetsdag på de flesta orterna. Boka via telefon, e-post, fax, vår egen internetportal eller genom att skicka EDI-fil direkt från ditt affärssystem via t ex Unifaun.

Administrationen är enkel då vi hanterar alla order helt elektroniskt. Några fraktsedlar eller andra körorder på papper är inte nödvändigt.

Detaljerad karta


  

Klicka på en ort för mer info:

ENKÖPINGFrån eller till Enköping

Enköping är vår utgångspunkt och alla frakter till eller från Enköping sker alltid med både hämtning och leverans samma dag helt utan omlastningar. På flera av våra destinationer kan du lägga till flera olika expresstjänster, där vi passar tiderna utifrån dina speciella villkor. Totalt har vi ett 20-tal avgångar från Enköping ut till alla olika destinationer.STOCKHOLMTill eller från Stockholm

Vi har uppemot tiotalet bilar i Stockholmsområdet dagligen, både på norra och södra sidan. Dessa både hämtar och lämnar gods på sina slingor och kan således ta med sig gods både från och till alla andra destinationer i Mälardalen. Merparten av leveranserna är utförda inom en arbetsdag, till/från Enköping alltid samma dag.

VÄSTERÅSTill eller från Västerås

Västerås ligger väldigt bra till från år utgångspunkt i Enköping och även här har vi flera bilar dagligen. Dessa både hämtar och lämnar gods på sina slingor och kan således ta med sig gods både från och till alla andra destinationer i Mälardalen. Merparten av leveranserna är utförda inom en arbetsdag. Till/från Enköping alltid samma dag.
UPPSALATill eller från Uppsala

Även Uppsala är en ort där vi har daglig trafik med såväl stor som liten bil. Dessa både hämtar och lämnar gods på sina slingor och kan således ta med sig gods både från och till alla andra destinationer i Mälardalen. Merparten av leveranserna är utförda inom en arbetsdag. Till/från Enköping alltid samma dag.
ESKILSTUNATill eller från Eskilstuna

Till eller från Eskilstuna kommer vi oftast efter stopp i Västerås och/eller Strängnäs. Vi har ofta flera bilar i trafik i Eskilstuna dagligen. Dessa både hämtar och lämnar gods på sina slingor och kan således ta med sig gods både från och till alla andra destinationer i Mälardalen. Merparten av leveranserna är utförda inom en arbetsdag. Till/från Enköping alltid samma dag.SALATill eller från Sala

Daglig trafik sker även i Sala. Vi både hämtar och lämnar gods på sina slingor och kan således ta med gods både från och till alla andra destinationer i Mälardalen. Merparten av leveranserna är utförda inom en arbetsdag. Till/från Enköping alltid samma dag.
ÖVRIGA ORTER MÄLARDALENTill, från eller mellan övriga orter i Mälardalen

Med oss kan du skicka paket & pall mellan drygt ett 100-tal orter. Förutom ovanstående mer frekventa orter, så har vi daglig trafik i bland annat Surahammar, Hallstahammar, Köping, Kungsör, Strängnäs, Södertälje, Järna, Heby, Knivsta, Sigtuna, Mariefred, m m. Vi både hämtar och lämnar gods alla orter och kan således ta med gods både från och till alla andra av våra destinationer i Mälardalen. Merparten av leveranserna är utförda inom en arbetsdag. Till/från Enköping alltid samma dag.

SNABBFAKTA:
Tjänst: Ekonomi/Turbilar
Avser: Dagliga turbilar i Stockholm & Mälardalen
Orter:  Ett 100-tal orter trafikeras dagligen
Pris: från 195 kr
802
815