Boka på telefon 0171-42 50 00

Ditt bråttomgods - vår prioritet!

Vi har en rad olika expresstjänster att erbjuda när det gäller bråttomgods eller andra specialtransporter med eller utan tidsanpassningar. Oavsett om det gäller till grannkommunen eller grannlandet - inget är för långt bort!


Våra direktbilar står i stort sett alltid startklara och redo att ge sig ut på uppdrag med mycket kort varsel. Normalt påbörjas direktbilarna inom en halvtimme från order, oavsett om vi ska åka till grannkommunen, grannlandet eller något däremellan. Sedan kör vi direkt utan omvägar och levererar, alternativt hämtar, det prioriterade godset.

Naturligtvis står alla våra fordonstyper till hands, från minsta budbil upp till största lastbil med plats för 18 pallar.

Expresstjänster inom Mälardalen

Inom Mälardalen har vi flera olika expresstjänster att erbjuda beroende på vilken linje det handlar om och hur kravet ser ut. Gemensamt är att vi kan hålla nere priset genom att vi ändå i viss mån kan nyttja vårt unika nät av turbilar som redan går i området. Tillägget kan vara exempelvis garanterad leverans före lunch eller extra sen bokning. 

SNABBFAKTA:
Tjänst: Express
Avser: Bråttomgods & annan special
Ort: Överallt!
Pris: från 495 kr
802
817