Boka på telefon 0171-42 50 00

Brevbilen hämtar & lämnar företagsposten

Brevbilen är en enkel, bekväm och miljövänlig tjänst där vi hämtar och lämnar företagets ankommande och avgående post på Postcenter. Genom att vi samordnar hämtningarna åt flera företag samtidigt kan vi hålla ett mycket lågt pris på tjänsten!Slipp alla bekymmer kring företagets ankommande och avgående post! Med vår miljövänliga tjänst Brevbilen får du posten automatiskt levererad ända in till ditt skrivbord på förmiddagen. Och den avgående posten - ja, den behöver du heller inte tänka på. Den kommer vi och hämtar hos er på eftermiddagen!

Naturligtvis kan du köpa tjänsten avgående/ankommande var för sig och det är valfritt att köpa tjänsten varje dag eller bara vissa dagar i veckan. 

Vi kan också erbjuda flera olika tilläggstjänster som t ex en fruktkorg eller färskt bröd från valfri leverantör som levereras lagom till 9-fikat. Du har idéerna och vi förverkligar dom!

Genom att vi samordnar posthämtningen åt flera olika företag samtidigt kan vi hålla låga priser på den här tjänsten. Vi vill påstå att det faktiskt blir både billigare och mer miljövänligt att låta oss fixa posten, än att Ni gör det själva! 

Notera att den här tjänsten inte bara är för dem som har egen postbox. Även ni som får posten via brevbärare kan köpa vår tjänst att hämta er avgående post.

SNABBFAKTA:
Tjänst: Brevbilen
Avser: Posthämtning
Ort: Enköping
Pris: från 65 kr/dag

802
816